Pistenbully 200 Flexmobil

Pistenbully 200 Flexmobil

Een Pistenbully voor het hele seizoen. Pistenbully heeft daar een speciale lijn van, de ‘Flexmobil’. Vier seizoenen inzetbaar is op diverse terreinen. Hij valt direct op door zijn compacte afmetingen, geen enkel gebied een geheim voor hem is. Naast het rijden is er een andere mogelijkheid, tegen de carrosserie zitten rotorbladen zodat de 200 kan vliegen.  Daarom is alles gedaan om zo handelbaar mogelijk te houden. Met de mogelijkheid voor vliegen kan hij verticaal stijgen en landen. Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen. Zo kan hij de Mountain rescue team vanuit de lucht en op de grond ondersteunen. Er is steeds meer vraag naar piste-politie, met dit voertuig kan de dienst ondersteund worden. In de meeste gevallen wordt er naar de plek des onheils eerst naartoe geskied, is er meer hulp nodig, kan dit voertuig helpen. Veiligheid in en rondom het skigebied en milieu staan voorop.

Voorin kan de piloot zitten en een hulpverlener, patiënt of lastig persoon. Achterin is plaats voor twee ‘bananen’

Om meer aandacht aan het mileu te geven is er een elektromotor toepasbaar op de motor zelf. Deze pistenbully vangt de ninchmarkt op tussen sneeuwscooter en pistenbully. Door de  cabine achter, door een andere indeling of vorm is hij geschikt voor de politie, brandweer,ambulance en leger. Hulp van buitenaf kan te lang duren in noodsituaties. Daarnaast kan hij pistes bewerken, een alleskunner.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *