Aston Martin V12 Zagato lost One 77 af

RM.Design- Wees er snel bij, er is nog één One 77 beschikbaar. Om toch een exclusief model aan te bieden heeft het merk wat bedacht. De One 77 heeft een vervanger. De Zagato lost de One 77 af als de bouw van die auto klaar is. Er zullen 150 stuks van de Zagato in productie worden genomen. Het is op basis van de Vintage, met lijnen van het ontwerpbureau Zagato. Aston Martin en Zagato hebben regelmatig elkaar opgezocht om samen te werken. Deze bolide neemt 2000 manuren in beslag. Alles wordt met de hand gemaakt. Hij is wel eenderde goedkoper dan het vorig model. Eind van dit jaar komt de Zagato beschikbaar. Er ligt onder de motorkap een V12, van 0 naar 100 in 4,2 seconden. Topsnelheid ligt op 305 km/h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *