Vijfdeurs C30 komt in 2012

RM.Design- Dit keer nieuws van Volvo! Volgend jaar verschijnt er een vijfdeurs-versie van de C30. Die zal voor het eerst gepresenteerd worden op de Autosalon van Genéve. Het model wordt gebouwd in de Belgische fabriek. Het moet een concurrent worden voor een Lexus CT200h, de aankomende A-Klasse en de 1 serie. Er komt nog een V30 of V40. Uit de naam zijn de Zweden nog niet uit. Naast de C30 vijfdeurs zal er een V30 vijfdeurs komen. Zo wordt de verkoop gestimuleerd van de kleinste lifestylecombi. De S40 en V50 vervallen volgend jaar.  Het is knap hoe Volvo de lijnen vloeiend gemaakt hebben op zo’n redelijk klein oppervlak. Schuin achter straalt hij echt kracht uit, niet de druppelvorm van de C30 hatch wat meer mensen misschien aanspreekt.

Eerst te zien in 2012, heel clean uiterljik, krachtig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *