Vettel is wereldkampioen!

RM.Design- Sebastian Vettel is de jongste wereldkampioen in de Formule 1 geworden. De hoop op de eerste plek op het podium moest aan zijn neus voorbij laten gaan, nou stond hij op de derde plek. Vettel moest Button en Alonso voor laten gaan in de Grand Prix van Japan. Button heeft in de persconferentie zelf, Vettel niet meer persoonlijk gefeliciteerd. Dat kwam door een voorval eerder in de race. Bij de start stuurde Vettel Button het gras in, het was op het nippertje, anders hing daar een straf aan. Er is een safetycar situatie geweest omdat er onderdelen van een McLaren lagen in twee bochten. Een onhandige marshaller strompelde de baan op. Pas na een stel rondjes ging de safetycar weer weg.

Het mooie is dat er altijd massaal publiek naar dit circuit komt, die in allemaal rare pakjes hijssen. In Japan, een prachtig circuit met een verrassende uitslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *