Dinsdag geen Saab-loon, verzoek bankroet

RM.Design- Als er dinsdag geen Saab-loon is, vragen de vakbonden faillissement aan. De leden zitten al meer dan een maand te wachten wanneer ze hun loon krijgen. Het verzoek stond eerst voor vorige week op de planning, aanstaade dinsdag wordt mu de beslissing gemaakt.

Victor Muller kwam al eerder in opspraak. Hij kan een gearresteerd worden wegens het niet goed informeren aan de wettelijke informatieplicht en incassoregels in Zweden. Niemand weet wat over de reserves van Muller, niemand wist dat hij nog geld zou hebben binnen het bedrijf.

One thought on “Dinsdag geen Saab-loon, verzoek bankroet

  1. Howdy! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations? ddbkddgeceak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *