VW is slim jongetje in de klas

RM.Design- Volkswagen heeft een slimme uitvinding gedaan, hebben een uitvinding gepresenteerd waardoor hij semi-autonoom kan rijden. Tempory Automatic Pilot, oftwel TAP. Tot 130 km/h kan dit systeem gebruikt worden. De uitvinding is in het leven geroepen om het verkeer veiliger te maken, oftewel intelligentere auto’s. Dit systeem werkt samen met het Adaptieve Cruise Control en het Lane Keeping Assist. Het eerste systeem zorgt dat hij constant op dezelfde snelheid rijft, komt er een voorganger tussen remt hij automatisch af. Het Lane Keeping Assist houdt je binnen de lijntjes en zorgt dat je niet op de vluchtstrook gaat rijden. De Temporary Automatic Pilot werkt met beide systemen. Tot een snelheid van 130 km/h worden radar-, camera-, en ultrasoon-sensoren ingezet om snelheid en plaatsbepaling op de weg te regelen. VW houdt het semi-autonoom want de bestuurder moet wel bij de les blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *