Update Le Mans, Audi heeft gewonnen!

RM.Design-Audi heeft voor de 10e keer gewonnen op Le Mans, vandaag de auto met nummer twee. Peugeot is op plaats twee en drie gefinishet. Andre Lotterer heeft hem over de streep gekregen. Er vloeiden tranen, bij Peugeot en Audi. Bourdais die had hem helemaal zitten, iedereen probeerde hem te troosten. Na de finish hing hij over de pitmuur naar een lege baan te kijken. Audi kon niet geloven dat er nog één Audi het einde had gehaald, daar waren dus tranen van ontroering en ongeloof. Bij Peugeot waren tranen van verdriet en woede. De laatste pitstop had Peugeot al verloren, rond de 20 seconden achterstand en Audi had geen banden gewisseld! Peugeot had toen er een nieuwe set banden eronder gedaan.

Ik kan niet wachten tot volgend jaar, 24 Heures Du Mans. Ge-wel-dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *