Update Le Mans

RM.Design- Wat geniet ik weer van deze race, het heeft net als de Tour de France, iets magisch. Zeker als autogek wil ik zeker niets missen van deze race. Het is spijtig te noemen dat de Aston Martins zijn uitgevallen, die zorgen vaak voor spektakel. De twee Aston Martins waren uitgevallen, de eerste uitvallers ook in die klasse. Peugeot rijdt nu op kop gevolgd door de laatste fabrieks Audi. Twee Audi’s zijn gecrashet. De tweede is s’nachts tegen een Ferrari gebotst. Nummer 7 van Peugeot is nu de leider in de wedstrijd. De Audi is iets zwaarder en heeft dus een hoger brandstofverbruik. De teams hebben het af en toe wat lastiger want soms valt er een bui. Alle Nederlanders rijden nog mee, Bleekemolen heeft wel twee ronden achterstand op de Oreco Peugeot.

Heel Youtube staat vol met de zware crash van McNish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *