Start 24H Le Mans 2011

RM.Design- De start is begonnen, de klok is aan het tikken. Twee Audi’s zijn nu op kop. Bleekemolen  heeft een goede start, is nu de Oreca Peugeot voorbij. Peugeot heeft moeite om de banden warm te krijgen, zijn nog steeds rondjes aan het draaien om ze op een goede temperatuur te krijgen. Bij Bourdais gaat het dit jaar minder, is niet zijn jaar. Na de overstap naar de F1 komt hij niet meer echt uit de verf in de andere soort racewagens. Nu gaat de FIA en de autosportbond van Le Mans meer samenwerken, Jean Todd is er om de relatie nog meer te bevestigen. Voor nog meer kennis ontwikkeling en voor productontwikkeling. De 007 en de andere Aston Martin staan nu al stil.  De 007 heeft al zoveel problemen gehad dat je afvraagd hoe hij nu de rondjes kon draaien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *