Paasraces Zandvoort spectaculair

RM.Design- De paasraces waren erg spectaculair, van spannende inhaalacties tot een paar acties die in de grindbak terecht kwamen. Van Formule Ford, Clio Cup tot de GT4, was er steeds wat te beleven. Het was een topdag, 25 graden ongeveer en leuke races om naar te kijken.

 Er reden drie de grindbak in en een auto moest afgeslepen worden. De Italiaan D’Aste domineerde het hele weekend samen met Bleekemolen. D’Aste werd overall-kampioen in zijn Lotus Evora.   Bleekemolen en van der Kolk wonnen de hoodrace in de HTC Dutch GT4 kampioenschap.  De organisatie van de Paasraces is erg positief, er is een record verbroken: 25.000 bezoekers! P.S. foto’s zijn door deze auteur gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *