Lange wachttijd BMW 6 serie

RM.Design- Dacht je dat over een paar maanden de 6 serie voor de deur heeft staan, heeft het mis. Vandaag zijn de orderboeken open gegaan, pas in oktober komen de eerste modellen in Nederland. Voor de M fanaten komt er ook nog een model,  met een dikke V8. Het instapmodel krijgt een 3,0 liter turbomotor met zes cilinders en 320 pk. het topmodel krijgt 407 pk. Eerst zal de coupe en cabriolet geintroduceerd worden.  De auto wordt leverbaar vanaf 90.350 euro. Dan heb je het over de 640i met een achttrapsautomaat.  De 650i komt voor 117.250 euro beschikbaar. De 6 serie coupé is de eerste auto in zijn segment met optioneel adaptieve verlichting met energiebesparende LED-technologie. De technologie past zich aan bij het nemen van een bocht. Andere primeurs zijn een 10,2 inch Control Display (flatscreen) en een B&O geluidsinstalatie.  Voor 2012 staat de vierdeurs 6 serie op de agenda. Op 15 oktober vindt de introductie van de 6 serie in Nederland plaats.

Hij is nu al te bestellen bij de BMW dealers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *