Rolls Royce komt met een elektrische Phantom

RM.Design- Rolls Royce komt met een 102EX, een one-off naar Genéve met een volledig elektrische auto. Het moet een laboratorium zijn waar nieuwe dingen getest kunnen worden. Zo wordt er gekeken wat voor aandrijf mogelijkheden zijn. Rolls-Royce is de eerste die een elektrisch model in het superluxe segment komt. De 102EX 102EX zal proefritten maken in Europa, Midden-Oosten, Azië en Noord Amerika. Om mensen warm te krijgen voor de 102EX heeft het merk een website gelanceerd: www.electricluxury.com waar je kan mee debateren en denken. Dit is een website waarmee je de ontwikkelingen van de auto kan volgen. Rolls-Royce wil de dialoog aangaan met iedereen hoe zij tegenover elektrische mobiliteit staan in het top segment.  Dit project heet:  Phantom Experimental Electric (EE). Het doel is om de reacties van aandeelhouders en potentiële klanten te peilen. Er zijn tot  zover nog geen productieplannen bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *