Kleine Jag in de pijplijn

RM.Design- Jaguar loopt met de gedachte om een modellijn onder de XF te komen. Om bijvoorbeeld met een kleine sportwagen te komen en een sedan die hierop is gebasseerd. Ik weet wel zeker dat er een derde aankomt, of meer modellen.

Tot nu toe zit Jaguar nog steeds met een imagoprobleem, ze proberen met man en macht eraan te werken. Zo zou bijvoorbeeld de kleine sportwagen het imago moeten opvijzelen en de sedan de verkoopaantallen. De droom van de aantal verkopen zit nog niet echt mee. Goed nieuws: de X-type als inspiratie niet meer worden gebruikt. Over ongeveer vier jaar kunnen wij de kleine Jaguar verwachten. RM.Design is heel benieuwd! Wanneer gaat die C-X75 dan in productie? Want 4 jaar wachten om imago en verkoopaantallen op te krikken is lang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *