BMW Vision ConnectedDrive concept

RM.Design- BMW introduceert de BMW Vision ConnectedDrive concept. Het is een tweezits sportwagen oftwel een ‘integraal’auto genoemd. De slogan van BMW komt helemaal tot zijn recht, want de bestuurder heeft het optimaalste contact met de weg. Integraal netwerk van auto, bestuurder en netwerk.

Het wordt waarschijnlijk een volledig elektrische sportwagen. Zo wordt Efficiënt Dynamics en ConnectedDrive bij elkaar gevoegd. 3d beleving met de bestuurder en emissieloos rijden. Het is dan de bedoeling dat het een heel groot plezier wordt.  Een uniek deel aan deze auto is dat het echt een cockpit is waar de bestuurder zit. Voor zich heeft hij het stuur en een head-up display.  Met de driedimensionale techniek kan er met een blik werpen op de werkelijke verkeerssituatie. De richtingaanwijzer wordt getoond op de voorruit. Met gegevens van de boordcomputer. De auto heeft met zijn slimme communicatietechniek een mogelijke co-piloot functie.  In Genevé wordt een nieuw model gepresenteerd. Er komt een proefvloot van 1000 auto’s van dit concept. Zijn de testers tevreden en de techniek, zou het zo eens kunnen dat deze auto geproduceerd wordt. Ondertussen op internet genoeg positieve reacties. Zelf moest ik eerst wennen aan de overhang voor en achterkant maar het is toch wel een heel strak model. Er zitten zelfs trekken van de Mille Miglia concept in en hun vision concept. Ik kan één ding zeggen: BMW gaat super. Graag jullie reacties!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *