Lotus komt met supersedan

RM.Design- Lotus laat op de Autosalon van Parijs hun nieuwe meesterwerk zien, een supersedan die concurrentie moet bieden aan de Porsche Panamera.

Ze gaat Eterne heten, een mooie slanke auto van maar liefst vijf meter lang. Van 0 naar 100 in vier seconden en een top van 315 km/h! Lotus gaat zelfs het KERS systeem  in de versnellingsbak erbij leveren zodat de uitstoot behouden blijft. Hij moet gehakt maken van andere auto’s, 620 pk, 720 Nm, V8, menigeen doet dit niet na. Met een gewicht onder de 1800 kilo. Het is de eerste vierdeurs saloon die niet gebasseerd is op al een bestaand model.

Qua design is hij mooi uitgebalanceerd en de achterkant heeft futuristische trekjes zoals de uitlaten in de luchtuitlaten zijn verwerkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *