Morgan komt met vierzits coupé

RM.Design- Denk aan Morgan, Morgan met klassieke gestijlde sportwagens, komt met een totaal nieuw concept op te proppen! Ze maken ons erg nieuwsgierig.

EvaGT, ik denk aan Eva aan mijn electrische vriendin in de auto, toch staat er gelukkig GT erachter. Ze komen met een teaserfoto, waar je een glimp kan opvangen hoe de zijkant eruit kan komen te zien.

Concours de Elegance is dit jaar super populair bij merken, in Nederland viert Jaguar en Alfa Romeo haar jubileum en in Amerika worden tal van nieuwe concepts gepresenteerd. Op een festival waar geweldige klassiekers en tal van creaties van bekende ontwerpers komen. Die festivals komen meer en meer in trek komen.

Voor de EvaGT komt een heel alaminuim carrosserie. Het gewicht zal rond de 1.250 kg wegen en er komt een lekkere 3 pitter in van BMW met 306 pk. De daklijn heeft zelfs wel wat trekjes van een DB9. Het concept moet terug verwijzen naar de auto’s van de jaren 50. Van 0 naar 100 moet hij binnen 4,5 seconden halen en heeft een topsnelheid van 273 km/h. Ze hopen genoeg orders te mogen maken op het festival en dan wordt er een aanbetaling verwacht van 5000 pond. Pas dan neemt Morgan dit model in productie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *