Vettel en Webber zijn extreem snel

RM. Design- Hammilton en Schumacher zijn overdonderd door het snelle Red Bull.

Schumacher wint weer vertrouwen in de Formule 1, hij is geslaagd om een fijne afstelling te vinden. De Duitser heeft wel te hard gereden door de pitstraat, daar staat altijd een straf op. Hij is het hele weekend al sneller dan zijn teamgenoot.  Schumi ligt anderhalve seconde achter op Red Bulls.

Hammilton moest vandaag ongeveer negen tienden toegeven aan Vettel. Hij was nog wel tevreden met zijn derde plaats. De Red Bulls zijn extreem snel in bochten en minder snel in de rechte stukken waar Schumi en Hammilton ze eventueel kunnen terugpakken. Iedereen in de Formule 1 stond te kijken dat Red Bull zo snel zou zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *