Pininfarina is jarig!

Het designhuis Pininfarina is jarig! Dit designhuis viert zijn 80e verjaardag en dat vieren ze met een spannend concept. Alfa Romeo viert zijn 100 jarige bestaan en een nieuwe Spider mag wel eens komen.

Als ik dit design zie, word ik hebberig. Mooie, vloeiende lijnen en lekker slank. Ik denk dat veel Alfa fans nachten niet meer kunnen slapen als ze weten hoe deze conceptcar eruit gaat zien.

Zoals vanouds tekent Pininfarina het koetswerk en Alfa Romeo gaat voor de techniek zorgen.  Deze Spider wordt 2uettotanta (spreek uit als: duettotanta) genoemd die een 1750 CC turbomotor krijgt onderin. Hij is lager en breder dan zijn voorganger en door zo clean mogelijk ontwerp ziet er bloedmooi uit. De rolbeugels zijn mooi weggewerkt en deze auto heeft lekker veel trekjes van de 8C en Montreal.

Ons advies: bouwen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *