Nieuwe designrichting

* Jorg kondigt nieuwe designstijl aan

* Er wordt volop aan Porsches op papier gewerkt.

Jorg is bezig met nieuwe plannen aan het maken en ondertussen vol gestort op het tekenen van Porsche’s. Om de zeilen de goede kant op te zetten is er gekozen voor om met conceptstyle verder te gaan.

Het conceptstyle is een wat vrijere vorm dan ontwerpen. Hierbij gaat het om meer de vrije vormen en niet het ‘abstracte’. Het is een echt stoere vorm en bij deze stijl gaat het meer om het concept dan de uitwerking. Hier hoeft niet alles te kloppen of het qua perspectief/ verhouding klopt of details.  Dat wil niet zeggen dat Porsches zo maar op papier komen, alleen het super abstracte van dingen weg gelaten en het natekenen ‘van’. Zoals anderen en ikzelf niet te vergeten zien is dat ik meer de kunstvorm vaak opzoek dan iets heel abstracts op papier te zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *