Schetsen!

Het is weer zover, tijd om schetsen te laten zien, dit keer niet van mij maar van Bertone en een paar ontwerpstudenten.

Als ik deze schetsen zie, krijg ik zin om ook de pen eens te pakken.

Future

 Een stel jonge jongens zijn aan het digitaal schetsen geslagen, ze proberen de Internationale Designstudent te worden. Het is zeker een mooie prijs en door zo iets mee te doen. Het concept hierboven is zeker wat futuristisch, zeker realistisch als je goed naar het concept kijkt, Wat zeker opvalt zijn de hoge spiegels en de flank die helemaal naar beneden loopt. Gelukkig heeft de ontwerper echt naar het merk zelf gekeken en in dit model zit geen China rommel in. Die sedan van hun nu heeft een ontiegelijk lelijke neus.

 Bertone laat ook van zich zien door een opvolger te bedenken voor de 159. Ze maken het wel spannend. Het model wordt getoond op de eerstvolgende autobeurs die eraan zit te komen. Dit concept is afkomstig van Stile Bertone en wil graag de reacties weten van iedereen. Hij maakt gebruik van een 450 pk sterke V8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *