Weekley News: Week 51


Elke week worden we met z’n allen vol gegooid met persberichten over de fantastische nieuwe modellen die elk merk heeft. Maar toch heb ik ook een mening en die wil ik graag laten spreken. Daarom ga ik elke week een Weekly News maken waarbij ik ook mijn mening over het nieuws geef. Dit keer in weekly news: Een korte, want er is deze week niet veel nieuws: Audi A1 samen met Justin Timberlake, Renault F1 blijft Renault F1, Elektrische 1. De Aston Martin Cygnet en de ”Saab-gate” zijn al in apparte berichten voor gekomen.

Audi A1 (Autoblog.nl)

Audi A1 samen met Justin Timberlake.
De nieuwe Audi A1 werd gespot tijdens een opname samen met Justin Timberlake. Het zal ongetwijfeld geen muziekvideo worden, maar een ordinaire commercial. In maart gaan we echt in de A1 zitten tijdens de autoshow van Genève. Tot die tijd gaan we lekker veel teasers krijgen. We vinden de nieuwe A1 neus wel heel erg audi dus is het een beetje saai.

Renault F1 (Sportindusty.biz)

Renault F1 blijft Renault F1
Renault heeft wel delen van het F1 team verkocht aan het Luxemburgse bedrijf: Genii Capital. Het team blijf Renault F1 heten en ook de motoren blijft renault’s motoren. Ook RedBull krijgt de motoren met een wiebertje erop. De kostenreductie die dankzij inspanningen binnen de FOTA heeft plaatsgevonden in de F1 is een belangrijke factor, maar Renault wil vooral doorgaan met hun F1-activiteiten omdat het nog steeds een populaire, wereldwijde spektakelsport is die hun naamsbekendheid en imago veel goed kan doen. Ook vind ik het goed dat Renault na 35jaar niet verdwijnt uit de Formule 1. We zien ook graag Ho-Pin Tung bij Renault.

BMW Concept Active E (Carros.nl)

Elektrische 1.
Na de MINI E heeft BMW nu ook een Bmw 1-serie Coupé met elektriciteit. En ze noemen hem BMW Concept ActiveE. Een elektromotor van 125 kW (170 pk) is goed voor 250 Nm koppel. Hiermee accelereert de Concept ActiveE in 4,5 seconden naar 60 km/u en doortrekken tot 100 km/u duurt totaal 9 seconden. De topsnelheid is begrensd op 145 km/u. De acciradius is zo ongeveer 240km en dat is niet heel veel als ik het zo zie. Voor de BMW Concept ActiveE is een specifieke versie van BMW ConnectedDrive ontwikkeld, het geïntegreerde informatie- en communicatiesysteem dat in maart 2010 in Nederland wordt geïntroduceerd in de nieuwe BMW 5 Serie. Aan het systeem in de BMW Concept ActiveE zijn nieuwe features toegevoegd, zoals de mogelijkheid met de mobiele telefoon op afstand de laadtoestand van de accu te controleren, de dichtstbijzijnde oplaadpunten te zoeken en de verwarming of de airconditioning in te schakelen. We zullen zien…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *