Live! De 24 uur van Le Mans


Vandaag gaat de 77e editie van de 24 uur van Le Mans van start en we wilden jullie graag de mogelijkheid geven om deze race van begin tot eind te volgen. Dus hebben we de nodige linkjes verzameld voor jullie zodat je niks hoeft te missen van dit spektakel.

Allereerst de startopstelling, Peugeot heeft donderdag voor het derde jaar op rij beslag weten te leggen op de pole position. Op de tweede plaats vinden we een Audi R15 TDI en plaatsen 3 t/m 5 zijn ook voor Peugeot. De eerste benzine auto vinden we op plaats 8 (Lola-Aston Martin) en de eerste Nederlander op plaatst 9 (Jos Verstappen, Lola-Aston Martin). De complete lijst kan je HIER bekijken.

Op TV wordt de race afwisseld uitgezonden op Eurosport 1 & 2, maar voor de mensen die daar geen beschikking over hebben zijn er de volgende oplossingen:

RTL GP live stream
Commentaar van Radio Le Mans (beter dan Eurosport commentaar)
Live timing
Nog een live stream (en meer)

Verder heeft Corvette Motorsport een webcam opgehangen in hun pits, die kan je HIER bekijken. En de verrichtingen van het Spyker Squadron zijn te volgen via hun Twitter account.  (Bron:Autoblog.nl)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *