Lekkerrrrr!Lambo Murcielago LP650-4 Roadster

Exclusief: een Lamborghini LP650-4 Roadster, gelimiteerd tot 50 units!

Alleen de Roadster komt in deze uitvoering, uitsluitend leverbaar in een lekkere grijs/zwart-oranje combikleur genaamd Grigio Telesto! Lamborghini zal dit binnenkort bekend maken, maar we kunnen al enkele specs met jullie delen. Zo zal de standaarduitrusting bestaan uit Hermera Shiny Black Rims with Sport Tyres (mooie velgjes en rubber dus), LP650-4 logo’s on front bumper and Rear Fender, Orange Coloured Brake Callipers(wow oranje remklauwen1), Engine Frame in Visible Carbon Fiber(Carbon!), Wind-deflector – protector(als je haar maar goed zit!), Navigation System, E-Gear, Rear View Camera en Transparent Engine Bonnet(heeft de normale toch ook al?). Ik zou niet weten hoe zwaar hij nu moet gaan worden, maar de ‘standaard’ Lambo Murcie is ook al heel zwaar.

Over de technische gegevens is nog weinig bekend, maar we kunnen rekenen op dezelfde gegevens als de Reventón. Die laatste heeft namelijk ook de beschikking over 650pk, afkomstig uit een 6,5 liter V12.

Hieronder staan een aantal meeruitvoeringen, welke een totale waarde hebben van 19% van de “basisprijs”. Bij dit model worden ze echter aangeboden voor slechts 10% van de basisprijs. Een indicatieve prijs is 295.000,- EUR, waarbij we in Nederland dus rekening kunnen houden met ongeveer 500.000,- EUR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *