DiMora Natalia met een MP3-claxon

Tja wat moet je er van vinden? Ik vind het niks. Het is gewoon een lelijk ding. Maar het zit bom vol features. De nieuwste: MP3 Claxon! Voordat je nu als een gek naar de DiMora Dealer rent, hij gaat waarschijnlijk meer dan 2 miljoen euro kosten! Ik zeg ‘gaat’ hij zit nog in de ontwikkelingsfase, dus misschien word het exterieur nog iets mooier. Met de huidige crisis en instortende autoverkopen, zal de ergste haast wel verdwenen zijn. Toch gaat de ontwikkeling gewoon verder.Voor de techneuten onder ons het is een claxon met MP3-techniek van Horntones, het heeft een intern geheugen van 256 MB, een 150 Watt versterker en een speaker die tegen het weer in Nederland kan! Als ik het nu begrijp kan je er dus van aller andere soorten liedjes opzetten. Alfred DiMora, de baas achter dit project, beschouwt deze gagdet ‘dé belangrijkste ontwikkeling op het gebied van autoclaxons in de afgelopen eeuw’

In deze rijdende villa kan je natuurlijk niet met een schijterige V8 aankomen. Een V12 zou beter zijn, maar DiMora vind dat nog niet goed genoeg en gooit er een 14Liter V16 motor met 1200pk!  Door uitschakelbare cilinders en lichtgewicht technieken moet deze V16 een erg laag verbruik hebben. ‘Yeah right!’. Voor de carrosserie wordt veel techniek uit de luchtvaart gebruikt en er is onder meer al gesproken over basaltfiber om de boel licht in gewicht te houden. Dat materiaal is gebaseerd op vulkaansteen. Verder krijgt de auto vierwielaandrijving en –besturing en zijn er meer dan zestig computers aan boord! Andere leuke features zijn: De lak die verander van kleur als de temperatuur veranderd. Wanneer de auto geparkeerd is, kan je in de koplamper zelfs een dvd afspelen, ik weet niet waar dat voor nodig is, maar oké. De bekerhouders die we al kennen uit de Chryslers die je campagne koel kan houden, of het warm kan houden. En de achterpassagiers hebben zelfs een bar! De auto heeft een bestuurdersstoel die 90 graden kan draaien, dit is natuurlijk een must voor minder valide mensen. Wie een DiMora Natalia koopt krijgt een mooi handtasje erbij van 12000 euro als accersoire voor je vrouw!
Kortom: ideeën genoeg. Nu de uitwerking nog, daarbij hoor ook het uitelijk hopelijk.
 
Nog wat plaatjes van deze superlimo.
    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *