RM.Design blog in de cijfers.

RM.Design heeft goed gedraaid de laatste week. We bestaan misschien pas 2 weken. Maar toch 1,283.33% in de plus! De beste dag was Dinsdag 22 januari met wel 45 bezoekers. De gemiddelde aantal bezoekers per dag is zo’n 10 tot 11. Dit vind ik zeer nette cijfers voor zo’n kleine site als deze.

Natuurlijk zetten we de best bezochte pagina’s ook nog op een rijtje. (als je via het hoofdscherm kijkt telt dit niet mee, alleen als je op de titel drukt, dus waarschijnlijk ligt het aantal een stuk hoger.)
1.Even voorstellen: Jorg Ploeger 7 views(Jorg Ploeger) en
Mercedes-Benz E-klasse Estate 7views (Remco Meulendijk)
2. Saab 9-5 Sportwagon Aero concept 6 views (Remco Meulendijk)
3. Eerste dag 5 views(Jorg Ploeger)

Ik hoop dat dit in de toekomst verder zal uitbreiden, dus klikken, klikken en klikken…

Remco Meulendijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *