De nieuwe MINI Cabrio in je handen!

ja je hoort het goed! Deze nieuwe stunt van MINI om de nieuwe MINI cabrio te promoten is heel leuk.Je moet een blaadje voor de webcam houden en je ziet op je scherm de nieuwe MINI cabrio cooper S! Ik heb het zelf ook geprobeert en het is echt heel grappig want je ziet die mini eigenlijk in je handen maar is er niet. Je kan hem alle kanten laten zien. Boven,zijkant, voorkant en achterkant. Het interieur kan ook zien. Ik zeg een geslaagde stunt MINI, Chapeau! Klik maar op het plaatje en je kan de making-off zien van deze campagne.

Uitleg:
 Je moet even een PDF bestandje openen van de site en die pagina dan ook uitprinten. En je moet nog een plug-in downloaden en je kan gewoon door het blaadje voor de webcam te houden de mini zien in 3d.

Je wilt nu de site wel hebben he! 😉
Hier is de site: MINI

PS: Ik zou er wel even een stukje karton onder houden voor de stevigheid. En geef ook even een reactie hoe het er bij jou van af ging en of je het een geslaagde campagne vind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *